"Trakai" pakilia nuotaika baigė sezoną (VIDEO)

Antrą pridėto laiko minutę Diniaras Bilialetdinovas iš artimo nuotolio pasiuntė kamuolį į debiutines rungtynes A lygoje žaidusio „Utenio“ lietuvio Mariaus Paukštės vartus ir netrukus rungtynių teisėjas paskelbė dvikovos bei sezono pabaigą. Šis įvartis padidino „Trakų“ persvarą iki 3:1. Būtent toks rezultatas užfiksuotas pergalingose rungtynėse prieš „Utenį“.

Šias rungtynes Olegas Vasilenka pradėjo su jaunaisiais savo talentais Svajūnu Čyžu ir Justinu Marazu starto sudėtyje. Be to, po labai ilgos pertraukos nuo pirmųjų minučių žaidė ir Alma Wakili.

Dvikova prasidėjo greitu (5 min.) įvarčiu, kai Valdemaras Borovskis perdavė kamuolį Oscarui, o šis galva išvedė trakiškius į priekį. Vėliau susirinkusi publika turėjo galimybę stebėti dviejų psichologiškai laisvai rungtyniaujančių rungtynių susitikimą.

Tas laisvumas vos nekainavo įvarčio 15 – ąją minutę. „Utenis“ turėjo puikią progą, tačiau A.Wakili neįtikėtinu būdu išmušė kamuolį iš tuščių vartų ir rezultatas nepakito.

Apskritai, pirmasis kėlinys buvo toks be ryškesnių epizodų. Tačiau antrajame kėlinyje viskas pasikeitė. Atrodo, kad po pertraukos dar neįsijudinę trakiškiai varžovams leido sukurti kontrataką, kuri baigėsi įvarčiu.

Riteriai suprato, kad juokauti negalima, įjungė aukštesnę pavarą ir labai greitai vėl išsiveržė į priekį. S.Čyžas iš kairės idealiai atidavė kamuolį D.Bilialetdinovui, o šis pelnė šeštąjį savo įvartį vilkėdamas „Trakų“ marškinėlius.

Labai panašiu būdu buvo įmuštas ir paskutinis sezono įvartis. Atostogos prasideda.