„Trakai“ pradeda savo finalų maratoną

Praėjusią savaitę Europos kampaniją baigę „Trakų“ futbolininkai pradeda antrosios sezono dalies maratoną. Per pertrauką A lygoje riteriai nukrito į ketvirtąją vietą, o ir čia juos jau pavijo „Kauno Žalgiris“.

„Matėme lentelę ir, natūralu, kad vaizdas joje nė vieno iš mūsų netenkina. Kitas dalykas – po pertraukos mūsų komanda jau nebe ta, kuri buvo pavasarį ir vasaros pradžioje. Pasikeitė treneris, pasikeitė žaidėjai, pasikeitė ir mūsų pačių žaidimas, tad visi tikime, kad antroji sezono pusė bus daug geresnė“, – sakė „Trakų“ kapitonas Valdemaras Borovskis.

Dėl nukeltų rungtynių su „Sūduva“, „Trakai“ šį sekmadienį 13.00 valandą Jonavoje žais atkeltas A lygos rungtynes su šio miesto reprezentacine komanda. Jonaviškių rungtynės su Vilniaus „Žalgiriu“ taip pat buvo nukeltos dėl pastarojo rungtynių UEFA Europos lygos atrankos turnyre.

„Nei mums, nei „Jonavai“ nenaudinga laukti, todėl su A lygos palaiminimu nutarėme savo tarpusavio rungtynes sužaisti dabar. „Jonava“ šioje dvikovoje spręs savo klausimus, o mes pradedame finalų seriją. Situacija turnyro lentelėje tokia, kad klysti neturime teisės“, – sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

„Visada smagiau ne treniruotis, o žaisti, todėl smagu, kad bus galimybė pažiūrėti, kokios būsenos esame. Daug kas klausia, ar neįkrisime po Europos į duobę? Pagal tai, kaip treniruojamės, esu tikras, kad ne. Nors Europa mums baigėsi, bet sezonas dar tik įgauna pagreitį“, – teigė V. Borovskis.

Nuo paskutinių rungtynių A lygoje „Trakai“ pasikeitė iš esmės. Komandą papildė šeši nauji žaidėjai, be to į rikiuotę prieš savaitę grįžo Lajo Traore.