„Trakai“ pranešė apie du naujokus

26-erių metų Mindaugas Grigaravičius ir aštuoniolikmetis Valdas Paulauskas pasirašė sutartis ir oficialiai tapo „Trakų“ žaidėjais.

Pirmasis jau keletą metų buvo nacionalinės rinktinės trenerių radare, antrasis – jaunių rinktinės žaidėjas.

„Kalbant apie Mindaugą, tai mums šis futbolininkas imponavo ne vienerius metus. Vis keliai nesusidurdavo, o šiemet palankiai susiklosčius aplinkybėms jis tapo mūsų klubo nariu. Su Valdu, kaip ir kiekvienu kitu jaunu „Trakų“ žaidėju. Matome jo talentą, matome jo galimybes tapti geru futbolininku, tad nusprendėme eiti kartu“, – sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Abu naujokai su komanda treniruojasi jau kurį laiką. Abu žaidė kontrolinėse rungtynėse ir abu su kitais riteriais rytoj keliaus į Marijampolę, kur „Trakai“ surengs šešių dienų stovyklą bei sužais dvejas kontrolines rungtynes.

„Mano propaguojamam žaidimui „Trakai“ yra pati tinkamiausia A lygos komanda, todėl labai džiaugiuosi prisijungęs prie jos. Praėję metai mano karjeroje nebuvo patys geriausi, tad esu kupinas noro vėl demonstruoti savo geriausią žaidimą“, – po sutarties pasirašymo sakė M. Grigaravičius.

„Be proto džiaugiausi, kai „Trakai“ pasiūlė atvykti į peržiūrą, nemažiau džiaugiausi, kai klubas pasiūlė pasirašyti sutartį. Čia viskas žymiai sunkiau nei buvau įpratęs, tačiau tuo pačiu jaučiu didesnę motyvaciją siekti prasimušti į A komandą. Man tikrai pasisekė, kad patekau į komandą, kuri pasitiki jaunimu“, – sakė pernai NFA marškinėlius vilkėjęs V. Paulauskas.

Jau rytoj riterių laukia kontrolinė akistata su „Daugavpils“ futbolininkais. Tai bus pirmasis Lietuvos bronzos medalininkų bandymas atsigriebti po praėjusią savaitę patirto skaudaus pralaimėjimo „Liepaja“ ekipai.

„Viena vertus – mums tai buvo geras spyris į užpakalius, kita vertus – mes prastesni buvome tik tada, kai treneris eksperimentavo sudėtimi. Kai žaidė abiejų komandų pagrindinės sudėtys, žaidimas buvo apylygis“, – sakė M. Grigaravičius.

Dar vienerias draugiškas rungtynes Marijampolėje „Trakai“ žais vasario 12-ąją su Alytaus DFK „Dainava“, o vasario 15-ąją – Gardine su „Neman“ futbolininkais.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...