"Trakai" ruošia naujus riterius

Rugsėjo mėnesį naują jaunimo savanorystės tobulėjimo programą #būkriteris pristatęs „Trakų“ klubas sulaukė dviejų dešimčių įvairiausių specialybių jaunuolių registracijų, kurie pasiryžę tobulinti turimas profesines žinias, konsultuoti su klube dirbančiais savo srities specialistais ir prisidėti prie realaus klubo vystymo.

Tiesa, finaliniame tobulėjimo programos etape tokia galimybė bus suteikta dešimčiai.

„Džiaugiamės, kad jaunieji specialistai taip aktyviai registravosi. Matome, kad praktikos galimybės yra labai paklausios, tik jų pasiūla šiai dienai ne visada atitinka jaunimo lūkesčius.

Tikimės, kad suteikę galimybę tiesiogiai prie klubo valdymo, padėsime jaunuoliams tolimesniuose jų pasirinkimuose ir karjeros paieškose“, – apie pirmuosius pasiekimus kalbėjo „Trakų“ komunikacijos ir rinkodaros specialistas Ovidijus Jurevičius.

Pasibaigus registracijos laikui, naujieji riteriai rinkosi sporto bare bei aptarė būsimą edukacinį periodą.

„Sudėliojome taškus ant „i“, konstruktyviai pabendravome ir nusibrėžėme gaires, ką darysime toliau“, – kalbėjo O.Jurevičius.

Jaunieji programos dalyviai praktikuosis skautingo, kūrybinių industrijų, komunikacijos, marketingo bei treniravimo sistemų srityse.