"Trakų" treneriu tapo daugkartinis A lygos čempionas V.Urbonas

Antradienio vakarą Trakuose vykusios “Trakų” futbolo komandos sezono uždarymo šventės vinimi tapo žinia apie naująjį vyriausiąjį trenerį. Juo paskirtas prieš mėnesį prie klubo prisijungęs daugkartinis A lygos nugalėtojas Valdas Urbonas.

Daugkartinis A lygos laimėtojas darbą “Trakuose” pradėjo nuo plėtros direktoriaus posto, o sezono uždarymo metu komandai buvo pranešta, kad patyręs specialistas nuo kito sezono dirbs vyriausiuoju treneriu.

„Vakar iškilmingai uždarėme pasibaigusį sezoną ir tuo pačiu pradėjome naują. V.Urbonas –  labai patyręs specialistas, su jo atėjimu siejame daug vilčių ir aukščiausių siekių“, - sakė senosios sostinės riterių prezidentas Janas Nevoina.

Naujasis treneris pasiruošimą 2015 m. A lygos sezonui pradės kitų metų sausio 6 dieną.

„Gyvenimas susideda iš akimirkų. Kartais teigiamų, o kartais neigiamų. Labai noriu tikėti, kad Pakruojyje gauta skaudi pamoka mums padės kitą sezoną pasiekti tuos tikslus, kurių šiemet nepavyko įgyvendinti“, - sakė V.Urbonas.

Sezono uždarymo šventėje net trys asmeniniai apdovanojimai buvo įteikti šiemet į Lietuvos nacionalinės rinktinės stovyklą pakviestam Justinui Januševskiui. Jam įteikti diplomai už darbštumą (3150 sužaista minutė A lygoje), už progresą (labiausiai patobulėjusį futbolininką) bei už „Skrydį Olimpo link“ (už patekimą tarp geriausių vienuolikos A lygos jaunųjų žaidėjų).

Patys futbolininkai prieš renginį atidavė savo balsus, rinkdami komandos geriausią žaidėją bei komandos sielą. Pirmos nominacijos laimėtoju tapo Vytautas Lukša (vos vienu balsu aplenkęs Jurijų Kendyšą), antrosios – Tadas Labukas.

Metų sirgaliumi (už tai, kad pasauliui parodė, kaip reikia švęsti įvarčius) pripažintas Dmitrijus Koubas, o metų sausuoliu – Tadas Kauneckas (už 500 minučių, per kurias į jo vartus nekrito nei vienas įvartis), metų universalu – Darius Miceika (už žaidimą beveik visose aikštės pozicijose).

fkt.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...