Traumas nuošalyje palikęs M. Reusas susiejo ateitį su "Borussia"

Itin sunkų karjeros etapą pastaruoju metu turėjęs Marco Reusas nusprendė susieti ateitį su Dortmundo "Borussia" klubu.

Oficialioje "geltonai juodų" svetainėje skelbiama, kad su 28-erių metų futbolininku pasirašyta nauja sutartis iki 2023 metų. Vokiečio, kuris šį sezoną iki šių metų pradžios gydėsi traumą, ankstesnė sutartis turėjo baigtis kitų metų vasarą.

Vis dėlto M. Reusas po truputi bando pamiršti traumas ir kol kas nuo vasario mėnesio sėkmingai padeda savo komandai skinti pergales. Vokietis jau sužaidė septynias rungtynes ir pelnė tris įvarčius.

Tiek klubas, tiek pats M. Reusas nusprendė pratęsti bendradarbiavimą: "Esu labai laimingas galėdamas pranešti, jog ir toliau vilkėsi šios komandos marškinėlius.

Dortmundas yra mano namai, o BVB - mano svajonių komanda. Nuo pat vaikystės galvojau apie dieną, kada vilkėsiu "geltonai juodus" marškinėlius."

M. Reusas į "Borussia" atvyko 2012 metais. Iš viso šiame klube krašto puolėjas jau yra sužaidęs beveik 200 rungtynių ir pelnęs 92 įvarčius.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="de" dir="ltr"> Meine Heimat, mein Verein. <a href="https://twitter.com/hashtag/REUS2023?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#REUS2023</a> <a href="https://t.co/9AFgTM5eER">https://t.co/9AFgTM5eER</a> <a href="https://t.co/JiewpjOIMK">pic.twitter.com/JiewpjOIMK</a></p>&mdash; Borussia Dortmund (@BVB) <a href="https://twitter.com/BVB/status/972152697251160065?ref_src=twsrc%5Etfw">March 9, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...