Traumų krečiama "Barcelona" pradėjo žvalgytis į rinką

"Barcelona" klubas išgyvena ne pačius geriausius laikus tiek aikštėje, tiek už jos ribų.

Bene didžiausia "Barcelona" komandos problema šiuo metu yra traumos. Luisas Suarezas ir Ousmane'as Dembele šį sezoną gali apskritai nebegrįžti į aikštę, o žiemą komandą dar paliko ir Carlesas Perezas.

Katalonai, net ir turėdami rimtų problemų sudėtyje, žiemos žaidėjų perėjimų lange nepasipildė jokiu žaidėju.

Dabar, paaiškėjus, kad O. Dembele patyrė rimtą traumą, "Barcelona" galvoja kreiptis į "La Liga" ir šalies futbolo federaciją su specialu prašymu leisti įsigyti žaidėją puolėjo pozicijoje.

Federacija gali suteikti tokią išlygą, jeigu klubas dėl ilgalaikės traumos netenka žaidėjo. Visgi tokia sąlyga galioja tik Ispanijoje – UEFA Čempionų lygoje "Barca" naujų žaidėjų registruoti jau nebegali.

Katalonijos žiniasklaida teigia, kad "Barcelona" rimtai pradėjo žvalgytis į kandidatus, galinčius sustiprinti puolimą. Toli akys nekrypsta – žvalgomasi į Ispanijoje rungtyniaujančius žaidėjus.

Bene pagrindiniu kandidatu sustiprinti komandą tapo Madrido "Getafe" veteranas Angelis, kuris šį sezoną per 27 rungtynes yra įmušęs 13 įvarčių.

Tarp kandidatų taip pat yra "Real Betis" atstovas Lorenas Moronas bei antrajame šalies divizione rungtyniaujantis Christianas Stuani. Jo paslaugomis katalonai domėjosi dar jam rungtyniaujanti "La Liga" pirmenybėse.