Treneris M.Zubas grįžta į "Žalgirį"

Vilniaus "Žalgirio" futbolo klubas trečiadienį planuoja pristatyti naująjį komandos trenerį, bet beveik neabejojama, kad juo bus 2012-2014 m. su šia ekipa dirbęs lenkas Marekas Zubas. Jis jau yra atvykęs į Vilnių, rašo sportas.info

Lenko vadovaujamas "Žalgiris" 2013-aisiais nutraukė Panevėžio "Ekrano" dominavimą A lygoje ir klubas po 14 metų pertraukos tapo šalies čempionu.

2014 metais M. Zubo treniruojamas "Žalgiris" pakartojo pasiekimą. Tais metais M. Zubas buvo išrinktas geriausiu Lietuvos klubų treneriu.

Iš viso su Lietuvos klubu Lenkijos specialistas iškovojo septynis trofėjus - be dviejų pergalių šalies čempionate dusyk laimėjo LFF taurę ir tris kartus - Supertaurę.

2013 metais M. Zubo treniruojamas "Žalgiris" pasiekė geriausią savo rezultatą Europos taurių turnyruose. Jis įveikė tris varžovus ir nužygiavo iki paskutinio, ketvirtojo Europos lygos atrankos etapo.

Po 2013-2014 m. sezono „Žalgirio“ ir M.Zubo keliai išsiskyrė abipusiu sutarimu.

Dar prieš kelias savaites M. Zubas buvo ir vienas kandidatų į Lietuvos rinktinės stratego postą, tačiau LFF pasirinko "Žalgirio" trenerį Valdą Urboną.

V. Urbonui palikus Vilniaus klubą, "Žalgiris" kurį laiką ieškojo vyriausiojo trenerio.

sportas.info

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...