Triuškinanti "Man City" pergalė pažymėta VAR šou ir R. Sterlingo "hat-tricku"

Šeštadienį po pietų Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos antrosios sezono rungtynės, kurios įėjo į pirmenybių istoriją.

"West Ham" namuose priėmė dukart iš eilės šalies čempioną "Manchester City". "Miestiečiai" sumbombardavo varžovų vartus, o "Premier" lygoje pirmą kartą buvo panaudota VAR sistema.

"Man City" ekipai rungtynių pradžia nebuvo lengva – Pepo Guardiolos auklėtiniams nepavyko perimti kamuolio kontrolės, o puolime dažnai trūko "paskutiniojo perdavimo".

Visgi 25-ąją minutę spaudimą nuo Anglijos čempionų numušė Gabrielis Jesusas, kuris po puikaus Kyle'o Walkerio perdavimo išvedė svečius į priekį.

Visas šou prasidėjo antrajame kėlinyje, kai "Man City" šeimininkus nubaudė keturiais įvarčiais. 51-ąją minutę Raheemas Sterlingas pasiekė savo pirmąjį įvartį.

Kiek netrukus tas pats R. Sterlingas atliko rezultatyvų perdavimą G. Jesusui, tačiau po VAR įsikišimo iš "Man City" buvo atimtas įvartis. VAR kambaryje buvę teisėjai įžvelgė "milimetrinę" R. Sterlingo nuošalę.

75-ąją minutę "Man City" ekipai galiausiai pavyko pasiimti savo trečiąjį įvartį – antrą kartą šioje dvikovoje pasižymėjo R. Sterlingas. Ir šiam įvarčiui prireikė atidžios peržiūros VAR sistemoje.

84-ąją minutę į rungtynės vėl įsikišo VAR – Sergio Aguero pirmuoju bandymu nerealizavo 11 metrų baudinio, tačiau po pakartojimo buvo įžvelgta, kad anksčiau laiko į baudos aikštelę įbėgo Declane'as Rice'as. S. Aguero antruoju bandymu neklydo ir rezultatas tapo 4:0.

Galutinį tašką šioje akistatoje pridėjo per pridėtą laiką pasižymėjęs ir "hat-tricką" į savo sąskaitą įsirašęs R. Sterlingas.

Rezultatas:

"West Ham" 0 - 5 "Man City"
25' [0 - 1] G. Jesus
51' [0 - 2] R. Sterling
75' [0 - 3] R. Sterling
86' [0 - 4] S. Aguero (11 m. baudinys)
90+1' [0 - 5] R. Sterling

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...