"Trukt už vadžių – vėl iš pradžių": O. Dembele eilinį kartą pavėlavo į "Barcos" treniruotę

Ousmane'as Dembele vėl įgavo Ernesto Valverde pasitikėjimą, o pats prancūzas savo žaidimu katalonų sirgalių taip pat nenuvylė – du įvarčiai ir keturi rezultatyvūs perdavimai per paskutines keturias rungtynes.

O. Dembele šeštadienį įvykusiame Katalonijos sostinės derbyje įmušė puikų įvartį, o jo atstovaujama "Barcelona" šventė triuškinančią pergalę rezultatu 4:0.

Visgi jau kitos dienos metu prancūzas vėl prisivirė košės – jis, kaip ir jau ne pirmą kartą šiame sezone, pavėlavo į treniruotę. RAC1 teigimu, krašto puolėjas vėlavo atvykti 2 valandas. Jis vėliau atsiprašė komandos draugų ir trenerio, o tada patraukė treniruotis individualiai.

Teigiama, kad "Barcelona" komandos vadovybę visiškai įsiutino šis žaidėjo poelgis, tačiau jie ir patys nebežino, ką daryti su prancūzu, nes leisti išvykti žaidėjui, kuris aikštėje demonstruoja gana neprastus rezultatus, nebūtų pats išmintingiausias sprendimas.

Į situaciją turėtų reaguoti ir E. Valverde, kuris artėjančioms Čempionų lygos rungtynėms su "Tottenham" žaidėją gali palikti už komandos borto.