„TurboTransfers“ pratęsė „Sportidus“ nelaimėtų rungtynių seriją iki dviženklės

Šįvakar Betsafe Futsal A lygoje prasidėjo XIV-ojo turo batalijos. Pirmoji akistata įvyko Panevėžyje, kur vietos „Sportidus“ patyrė dar vieną pralaimėjimą. Šįkart jie 3:5 nusileido Vilniaus „TurboTransfers“ klubui.

Nors vilniečiai pirmą kartą šiame sezone žaidė ant „Teraflex“ dangos ir to šiek tiek bijojo, tačiau laiko priprasti prie jos jiems visiškai neprireikė ir jie greitai įmušė net ne vieną, o du įvarčius.

3 minutę „TurboTransfers“ ekipą į priekį išvedė Edvinas Mučinis, o jau po dviejų minučių persvarą padvigubino rezultatyviausias klubo žaidėjas Mantas Makutunovičius.

„Sportidus“ stengėsi nenuleisti rankų ir 13 minutę rezultatą sušvelnino Mantas Gasiūnas, tačiau tas įvartis suteikė ne sparnus Panevėžio klubui, o įaudrino varžovus, kurie iki pertraukos įmušė dar du įvarčius.

17 minutę dublį į savo sąskaitą įsirašė M. Makutunovičius, o 19 minutę dar vieną smūgį šeimininkams sudavė Aivaras Meškinis.

Antrojo kėlinio pradžioje taip greitai įvarčių komandos įmušti nepavyko, tačiau galiausiai ir vėl pirmieji pasižymėjo svečiai iš Vilniaus. 27 minutę penktą savo ekipos įvartį pelnė Mantas Leonavičius.

„Sportidus“ tikrai nenorėjo būti sutriuškinti ir 29 minutę jiems pavyko įmušti net du įvarčius. Jų autoriais tapo Domantas Nebilevičius ir Karolis Kazokaitis.

Taip intriga vėl buvo grąžinta, tačiau per likusias 10 minučių komandos įvarčių neįmušė, nors progų pakankamai turėjo abi komandos.

Kad ir kaip ten būtų, pergalę iškovojo „TurboTransfers“ klubas, kuris išlieka ketvirtoje vietoje.

Tuo metu „Sportidus“ ekipai tai buvo aštuntos iš eilės pralaimėtos rungtynės ir dešimtos – nelaimėtos. Taigi, vos 7 taškus turinti Panevėžio ekipa yra priešpaskutinėje vietoje.

Rezultatas:

„Sportidus“ 3 : 5 „TurboTransfers“
3’ [0 : 1] Edvinas Mučinis
5’ [0 : 2] Mantas Makutunovičius
13’ [1 : 2] Mantas Gasiūnas
17’ [1 : 3] Mantas Makutunovičius
19’ [1 : 4] Aivaras Meškinis
27’ [1 : 5] Mantas Leonavičius
29’ [2 : 5] Domantas Nebilevičius
29’ [3 : 5] Karolis Kazokaitis