„TurboTransfers“ šventė pergalę Vilniaus derbyje

Šeštadienio vakarą startavo aštuntasis Lietuvos Optibet Futsal A lygos turas. Vilniuje įvyko miesto derbio rungtynės, kuriose FC „TurboTransfers“ susitiko su VDA. Šį derbį rezultatu 6:4 laimėjo „TurboTransfers“.

„TurboTransfers“ ekipai pavyko įmušti du greitus įvarčius, kuriuos abu pelnė Tomas Sirevičius, tačiau VDA dėl to nesutriko ir jau 8 minutę rezultatą sušvelnino Pavelas Šarynskis.

Tempas rungtynėse nemažėjo ir per kitas penkias minutes buvo įmušti dar trys įvarčiai. Du iš jų pelnė „TurboTransfers“, tad rezultatas tapo 4:2 jų naudai.

Daugiau įvarčių pirmajame kėlinyje nebuvo, o po pertraukos ir vėl pirmieji pasižymėjo „TurboTransfers“, kuomet 25 minutę įvartį įmušė Mantas Makutunovičius.

VDA dar kartą demonstravo charakterį, nes jau po kelių minučių Aleksandras Krasauskas įmušė trečiąjį savo ekipos įvartį, o artėjant mačo pabaigai skirtumą iki minimumo sumažino Gediminas Skrockas.

Tačiau dar vieno įvarčio VDA komandai įmušti nepavyko, o galiausiai „TurboTransfers“ pergalę įtvirtino Gajus Kulbis.

Po šios pergalės „TurboTransfers“ bent jau laikinai pakilo į penktą vietą, o VDA ekipa lieka turnyrinės lentelės apačioje.

Rezultatas:

„TurboTransfers“ 6 :4 VDA

1’ [1 : 0] Tomas Sirevičius
6’ [2 : 0] Tomas Sirevičius
8’ [2 : 1] Pavelas Šarynskis
11’ [3 : 1] Klimas Gusočenko
13’ [3 : 2] Andrius Kaulinis
13’ [4 : 2] Tomas Sirevičius
25’ [5 : 2] Mantas Makutunovičius
27’ [5 : 3] Aleksandras Krasauskas
35’ [5 : 4] Gediminas Skrockas
40’ [6 : 4] Gajus Kulbis

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...