U. Emery apie akistatą su "Real": varžysis du pretendentai į titulą

"Paris Saint-Gemain" treneris Unai'us Emery spaudos konferencijoje pasidalino mintimis apie neseniai ištrauktus UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio burtus.

Prancūzijos vicečempionai B grupėje užėmė pirmąją vietą, tačiau atkrintamosiose varžybose jiems teks itin rimtas iššūkis - paryžiečiai kausis su Madrido "Real".

"Karališkasis" klubas stipriausią Europos turnyrą laimėjo pastaruosius du sezonus ir, nors pastaruoju metu jis yra patekęs į duobę, nuvertinti jo tikrai negalima.

"Esu laimingas", - kalbėjo Emery. "Norime žaisti didžiausius įmanomus mačus. Varžysis du pretendentai į titulą, o futbolo sirgaliai visame pasaulyje nori matyti tokias rungtynes. Mes norime tokio kalibro susitikimų."

"Real" iškovojo du pastaruosius Čempionų lygos titulus. Jie turi didžiulę istoriją. Mūsų komanda yra pasiruošusi. Parodysime, kad esame tokiame pačiame lygyje kaip ekipos, galinčios laimėti turnyrą."

"Jeigu tai "Real", tuomet tebūnie "Real". Zinedine'as Zidane'as? Jis turėjo įspūdingą karjerą kaip futbolininkas, o dabar daro tą patį būdamas treneriu. Jis yra pats geriausias strategas, kokį "Real" dabar gali turėti."

PSG bei Ispanijos čempionų akistatą bus galima išvysti jau vasario viduryje.