U. Emery apie patekimą į Čempionų lygą: "Viskas yra mūsų rankose"

Unai Emery po nepasinaudotos galimybės įsitvirtinti trečioje pozicijoje teigė, kad situacija vis dar yra kontroliuojama.

Sekmadienį Londono "Arsenal" išvykoje krito prieš Liverpulio "Everton". Puolime progų beveik nesusikūręs "Arsenal" turėjo susitaikyti su nesėkmė po tikslaus Philo Jagielkos smūgio.

"Arsenal" po pralaimėjimo nukrito į ketvirtąją poziciją. "Chelsea" šį vakarą turės galimybę pralenkti "kanonierius", tačiau pastarieji dar turės rungtynes atsargoje.

"Žinojome, kad bus sudėtinga ir tai, kad turime pasinaudoti galimybe, kaip šiandien", – po rungtynių sakė U. Emery.

"Vis dėlto neišnaudojome puikios galimybės įsirašyti dar tris taškus į turnyrinės lentelės sąskaitą. Neabejoju, kad kitose rungtynėse turėsime daugiau šansų. Viskas priklauso nuo mūsų pačių ir taip pat kitų komandų.

Žaisdamas 38 rungtynes per sezoną turi būti nuoseklus, tačiau mums to šiandien trūko. Mes turime tai pagerinti, jeigu norime laimėti būsimas rungtynes.

Rezultatą vertiname neigiamai, nes pralaimėjome, tačiau viskas vis dar yra mūsų rankose, todėl mums belieka pasinaudoti savo šansais, kad finišuotume stipriausiųjų ketverte", – pridūrė U. Emery.