U. Emery: "Progresas vyksta tinkama linkme"

Praėjusio sezono pabaigoje Londono "Arsenal" klube baigėsi 22 metus trukusi Arsene'o Wengero era, o pie ekipos vairo stojo ispanas Unai Emery. 

Nors sezonas prasidėjo dviem pralaimėjimais, tačiau po to sekė įspūdinga 22 nepralaimėtų rungtynių serija. Vis tik per pastarąsias 8 rungtynes "kanonieriai" iškovojo vos 3 pergales, skaičiuojant visus turnyrus. Nepaisant to, U. Emery neabejoja, kad komanda eina tinkama linkme ir kovoja dėl vietos kito sezono UEFA Čempionų lygoje.

"Adaptacija ir progresas klube vyksta tinkama linkme. Mūsų pagrindinė užduotis yra baigti sezoną pirmajame ketverte ir patekti į Čempionų lygą, tačiau kol kas mes nesame toje zonoje. Konkurencija yra didžiulė", - bendraudamas su "Sky Sports" teigė Emery.

Nepaisant iškylančių sunkumų, ispanas sako tikintis, kad "Arsenal" turi sugrįžti ten, kur šiam klubui ir vieta.

"Tikiu, kad vis dar turime pakankamai laiko įgyvendinti išsikeltus tikslus. Mes žinojome, kad mums iškils problemų šiame procese, tačiau mes turime būti tam pasiruošę ir progresuoti. Tikslas yra sugrąžinti "Arsenal" ten, kur šis klubas nusipelnė būti, bet mums reikia laiko."

"Kanonierių" artėjantį šeštadienį laukia gyvybiškai svarbus Londono derbis su 4-oje vietoje esančia "Chelsea" ekipa.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...