U. Emery: PSG dar nepasiduoda

Nors PSG viltys apginti „Ligue 1“ titulą yra labai menkos, treneris Unai Emery tuo tiki. Paryžiaus „Saint-Germain“ pralaimėjo 1:3 „Nice“ klubui, kai Thiago Motta ir Angelis Di Maria buvo išvaryti iš aikštės už grubias pražangas, o po šio pralaimėjimo PSG futbolininkai atsidūrė antroje turnyrinės lentelės vietoje.

„Monaco“ klubas pirmauja trimis taškais ir yra sužaidę vienomis rungtynėmis mažiau už Paryžiaus klubą, o PSG klubo viltys iškovoti penktą iš eilės titulą, liko tik teorinės. Nepaisant visų nepalankių rezultatų Emery pažadėjo, kad komanda kausis iki tol, kol matematiškai bus neįmanoma pakilti į pirmąją vietą.

„Mes praradome gerą šansą. Tai labai prastas rezultatas mums, nes mes praradome labai svarbius taškus, bet tol kol mes turime šansą kautis dėl titulo, mes tai ir darysime“, - kalbėjo Emery.

Tiesa, PSG turi pagalvoti ir apie tai, jog „Nice“ klubas nuo jų atsilieka tik trimis taškais, o paryžiečiai gali nukristi net į trečiąją vietą. Emery teigė: „Mes trimis taškais tik pirmaujam prieš „Nice“ klubą. Mes kausimės dėl pirmosios vietos ir bandysime išsaugoti antrąją“, - pridėjo Emery.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...