UEFA paskelbė kaltinimus agresyviai palaikomiems Prancūzijos klubams

"Marseille" bei "Lyon" klubai sulauks UEFA nuobaudų už nedrausmingą sirgalių elgesį Europos lygos rungtynėse. 

"Marseille" rezultatu 2-1 ketvirtadienį įveikė Bilbao "Athletic", tad šis sprendimas nieko labai nuliūdinti neturėtų, tačiau "Lyon" atveju tai užpils tik dar daugiau druskos ant žaizdos, nes jį iš turnyro eliminavo Maskvos "CSKA".

Uostamiesčio komandos sirgaliai prieš rungtynes sužeidė apsaugos darbuotoją, o jau patekę į stadioną numetė keletą deglų ant žemiau sėdėjusių varžovų aistruolių. 

Tuo tarpu iš Liono atkeliavę futbolo mėgėjai pasižymėjo ne tik tokiu pačiu elgesiu kaip kito Prancūzijos klubo fanai, bet UEFA juos taip pat kaltina laiptų blokavimu ir rasizmu.

Įdomu, kad informacija apie nuobaudas atkeliavo praėjus vos dienai po "Marseille" bei "Lyon" tarpusavio akistatos, kurioje deglų taip pat netrūko. Čia aikštėje konfliktavo netgi futbolininkai.

Nuosprendis "Marseille" byloje bus paskelbtas artimiausiu metu, tačiau "Lyon" sirgalių elgesio nagrinėjimas užsitęs iki pat gegužės pabaigos. Kadangi tai yra pakartotinis nusižengimas, klubas kitą sezoną gali būti pašalintas iš bet kokių tarptautinių turnyrų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...