UEFA pradėjo tyrimą dėl D. Simeone gesto rungtynėse su "Juventus"

UEFA pradėjo tyrimą dėl Diego Simeone gesto, parodyto rungtynėse tarp Madrido "Atletico" ir Turino "Juventus". Argentinietis po savo komandos įvarčio atsisukęs į tribūnas griebėsi už "klyno".

Kaip teigė pats specialistas, šiuo gestu jis nenorėjo įžeisti varžovų, tai padarė norėdamas parodyti, kad jo komanda, žaidusi puikias rungtynes, turi "kai ką" savo kelnėse.

"Įvarčio šventimas? Aš tai dariau dar būdamas žaidėju "Lazio" ir "Bologna" mače, padariau tą ir dabar norėdamas parodyti fanams, kad turime cojones (kiaušus – red.). Tai nebuvo skirta varžovams, tai buvo žinutė mūsų sirgaliams.

"Tai nėra pats gražiausias gestas, tačiau tuomet jaučiau, kad turiu tai padaryti. Tai buvo labai sunkios rungtynės, mes daug ir sunkiai dirbome. Tas pats Diego Costa atidavė visa save, nors nebuvo pasiruošęs šimtų procentų. Aš tik parodžiau tai, ką tuo metu jaučiau.

Aš atsiprašau, jeigu kažką įžeidžiau, tačiau tą įvartį tikrai švenčiau iš visos savo širdies", – situaciją dar po rungtynių komentavo D. Simeone.

Strategui tikrai nereikės atsakomųjų rungtynių stebėti iš tribūnų, tačiau UEFA gali skirti piniginę nuobaudą ar tiesiog apsieiti įspėjimu.