Urugvajaus prezidentas: "L.Suarezą reikėjo parodyti psichiatrams"

Nors Urugvajaus rinktinės lyderis Luisas Suarezas tarp savo šalies sirgalių yra laikomas vos ne didvyriu, o šios šalies rinktinė po Pasaulio pirmenybių Brazilijoje – FIFA suokalbio auka, vis dėlto, yra ir kita nuomonė. Ir ne bet kokia – Urugvajaus prezidentas Jose Mujica šeštadienį pareiškė, kad L.Suarezą buvo būtina ne diskvalifikuoti, o parodyti psichiatrams, rašo 15min.lt.

Urugvajaus futbolo rinktinės puolėjas Luisas Suarezas Pasaulio futbolo čempionato rungtynėse su Italija pateko į eilinį kandžiojimosi skandalą. Urugvajietis ir vėl dantimis kibo į varžovą.

Šįkart urugvajietis įkando į petį Italijos rinktinės gynėjui Giorgio Chielliniui, tačiau aikštės teisėjas šį incidentą ignoravo. Tačiau pasaulis sukilo ir privertė imtis nagrinėti šį incidentą.

FIFA drausmės komitetas įžvelgė tyčinius 27-erių metų L.Suarezo, kuris už analogišką elgesį jau dusyk per savo karjerą buvo baudžiamas Olandijoje ir Anglijoje, veiksmus bei diskvalifikavo futbolininką už kandžiojimasi devynerioms rinktinės rungtynėms.

Be to, urugvajietis keturiems mėnesiams buvo nušalintas nuo bet kokios su futbolu susijusios veiklos bei privalės sumokėti 100 tūkst. Šveicarijos frankų baudą.

„L.Suarezas turi didelių problemų su galva. Jis gimė neturtingoje šeimoje ir bet kada gali priskaldyti malkų. Po incidento pasaulio čempionate, kai jis įkando italui, jį reikėjo ne diskvalifikuoti, o parodyti ligoninės psichiatrams. Tokių dalykų diskvalifikacijomis neišspręsi“, – šeštadienio interviu teigė Urugvajaus prezidentas Jose Mujica, praneša sport.es.

15min.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...