V. Kompany: Aguero – ypatingas

„Manchester City“ kapitonas Vincentas Kompany bei treneris Manuelis Pellegrini po pergalės prieš Miuncheno „Bayern“ išgyrė hat-tricką pelniusį Sergio Aguero.

Argentinietis 22-ąją minutę išvedė aikštės šeimininkus į priekį, kai raudoną kortelę prieš save išvydo Mehdi Benatia ir buvo skirtas 11 metrų baudinys. Nepaisant pašalinto žaidėjo, Vokietijos čempionai dar iki petraukos sugebėjo persverti rezultatą.

Rungtynių laikui einant į pabaigą atrodė, kad „Man City“ viltys patekti į kitą etapą žlugo, tačiau 85-ąją minutę Aguero atstatė lygybę, o per teisėjo pridėtą laiką įmušė trečiąjį įvartį. Kompany nuomone, visa ekipa dabar skolinga snaiperiui.

Kai ITV paklausė, kur „miestiečiai“ dabar būtų šio puolėjo, belgas atsakė: „Nežinau, bet jeigu nori kažką pasiekti, būtina turėti ypatingą futbolininką ypatingoje formoje. Kitaip tu paprasčiausiai nieko nelaimi.“

„Jis – mūsų ypatingas žaidėjas. Kai yra tokios puikios formos, jis leidžia pasiekti labai sudėtingus dalykus.“

„Mes atidavėme visą širdį, padarėme tai, ką turėjome, bei šiandien įveikėme galingą komandą.“

Aguero pagyrų negailėjo ir Pellegrini. Čilietis kalbėjo, jog „Man City“ snaiperis yra aukščiausios klasės bei labai svarbus žaidėjas. Taip pat, anot stratego, nepaisant puikaus argentiniečio pasirodymo, puikiai sužaidė visa komanda.

Anglijos čempionai po vakarykštės pergalės atgaivino šansus patekti į UEFA Čempionų lygos aštuntfinalį. Vis dėlto, likimas nėra visiškai jų rankose, nes kitame etape reikės ne tik įveikti „Roma“, bet ir tikėtis, jog „Bayern“ nepralaimės Maskvos „CSKA“.