V. Urbonas: "Sūduva" kažkiek nustebino savo išsidėstymu

„Žalgiris“ pirmą sykį šiemet namuose nugalėjo Marijampolės „Sūduvą“ ir ištirpdė varžovų pranašumą turnyro lentelėje vos iki dviejų taškų.

Po pergale pasibaigusių Lietuvos futbolo A lygos 25-ojo turo rungtynių sostinės ekipos strategas Valdas Urbonas liko dėkingas futbolininkams už parodytą charakterį ir kovingumą.
 
„Graži ir mums labai vertinga pergalė. Didžiausi tos pergalės kaltininkai – žaidėjai, kurie atidavė daug jėgų, parodė tai, ką sugeba. Pasiekta pergalė leidžia mums su gera nuotaika žiūrėti į priekį ir stengtis toliau tęsti pradėtus darbus. Pirmame kėlinyje buvo daug kovos, kadangi susitiko dvi lygiavertės komandos, vertos viena kitos. Buvo daug dvikovų, iš abiejų pusių – gerų išėjimų į ataką.
 
„Sūduva“ kažkiek nustebino su išsidėstymu. Ir tai, kad darė daug smūgių iš toli. Džiugu, kad su tais tolimais smūgiais susitvarkė Armantas Vitkauskas. Buvo svarbu nepraleisti įvarčio.
 
Antrame kėlinyje įvartis keičia žaidimą. Džiugu, kad sugebėjome pasižymėti standartinės situacijos metu. Mamadou įmušė tikrai gražų ir svarbų įvartį. Labai dėl jo džiaugiuosi – dėl jo valios, charakterio ir noro. Vėliau „Sūduva“ bandė išlyginti rezultatą, bandė sugrįžti į žaidimą. Atsivėrusiomis erdvėmis galėjome pasinaudoti, buvo gerų situacijų, kur galėjome įmušti antrą įvartį. Bet reikia pasidžiaugti gražia ir vertinga pergale“, – ketvirtojo A lygos rato rungtynes su „Sūduva“ apžvelgė V.Urbonas.
 
Treneris taip pat atidavė duoklę gausiausiai šiame A lygos sezone LFF stadione susirinkusiems aistruoliams, kurie puikiu palaikymu prisidėjo prie dar vienos „Žalgirio“ pergalės.
 
„Noriu padėkoti žiūrovams, ne tik „Pietų-IV“, bet ir kitoms tribūnoms, kurios labai šiltai palaikė. Palaikymas buvo juntamas visų rungtynių metu. Sirgaliai kartu pergyveno už mūsų situacijas ir momentus – tikrai džiugina, kad buvo toks žmonių susidomėjimas. Didelis ačiū jiems. Kitą kartą irgi kviesime į stadioną – pasistengsime jų nenuvilti“, – aistruoliams dėkojo sostinės klubo strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...