Vadovybei kritikos pažėręs L. Messi patvirtino, kad žaidėjai susimažins atlyginimus © JumpStory nuotr.

"Barcelona" klube aistrų nesumažėjo net sustojus futbolui. Dėl koronaviruso susidariusi neeilinė situacija įrodė, kad santykiai tarp vadovybės ir žaidėjų nėra patys šilčiausi.

Priminsime, kad "Barcelona" jau anksčiau pranešė, kad sumažins žaidėjų ir klubų darbuotojų atlyginimus 70 procentų. Toks žingsnis, pasak kai kurių Ispanijos žiniasklaidos kanalų, ne itin patiko pagrindinės komandos futbolininkams.

Visgi, kaip savo "Instagram" paskyroje pranešė Lionelis Messi, žaidėjai nesipriešina tokiam sprendimui ir priešingai, darys viską, jog kiti klubo darbuotojai toliau gautų pilną atlyginimą.

Argentinietis pridūrė, kad žaidėjai iškart su sąlygomis nesutiko tik dėl to, kad ieškojo būdų, kaip padėti kitiems.

"Mes visada buvome atviri tam, kad būtų sumažinti mūsų atlyginimai, nes puikiai suprantame dabartinę situaciją. Likome nustebinti tuo, kad kiti klubo žmonės mus ėmė atidžiai stebėti ir kelti spaudimą, kad padarytume tai, ką ir patys galvojome padaryti.

Jeigu ir susitarimas buvo atidėtas kelioms dienoms, tai tik dėl to, kad mes ieškojome formulės, kuri būtų geriausia klubui ir jo darbuotojams šiuo ypatingai sunkiu laikotarpiu. Nekalbėjome iki pat šiol, nes norėjome rasti geriausią sprendimo būdą, kuriuo galėtume padėti ne tik klubui, bet ir labiausiai nukentėjusiems žmonėms", – rašoma L. Messi žinutėje.

Tuo pačiu laišku netrukus pasidalino kiti "Barcelona" žaidėjai – Luisas Suarezas, Antoine'as Griezmannas, Gerardas Pique ir kt.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...