V.Dambrauskas po sunkios pergalės prieš "Šiaulius": pernelyg atsipalaidavome © JumpStory nuotr.

Po rezultatu 3:2 pasibaigusių rungtynių su FK „Šiauliai“, Valdas Dambrauskas teigė, kad abu praleisti įvarčiai buvo pernelyg didelio atsipalaidavimo rezultatas.

„Įmušėme greitą įvartį, tačiau ir patys greitai praleidome įvartį. Nors pirmajame kėlinyje kontroliavome situaciją ir persvėrėme rezultatą, tačiau antrojo kėlinio pradžioje įsivėlėme į klampų žaidimą, prasčiau kontroliavome kamuolį aikštės viduryje ir logiška, kad FK „Šiauliai“ po standartinės situacijos pelnė įvartį“, – rungtynių eigą apibendrino V. Dambrauskas

Jis nenuvertino varžovų ir teigė, kad visos pasiektos pergalės yra sunkios. Be to, jo manymu, iš to labiausiai išlošė žiūrovai, pamatę rezultatyvias, pilnas emocijų rungtynes. Tiesa, komandos vairininkas manė, kad rezultatas visgi galėjo būti ir didesnis.

„Rungtynės nebuvo lengvos. Po antrojo praleisto įvarčio komanda įjungė aukštesnę pavarą ir ne kartą galėjo juos nubausti. Tad rungtynės galėjo baigtis kur kas didesniu skirtumu“, – rungtynių pabaiga džiaugėsi V. Dambrauskas.

Palyginti su ankstesnėmis rungtynėmis, komandos sudėtis buvo pakitusi – visas 90 minučių rungtyniavo Serge'as Nyuiadzi, o Artakas Jedigarianas rungtyniavo 77-ias minutes, ko šiame sezone dar nebuvo. Progą pailsėti gavo Georgas Freidgeimas.

Tai komentuodamas, komandos vyriausiasis treneris teigė, kad sezono metu visi žaidėjai gaus savo progą – priklausomai nuo varžovo, vyks didesnė ar mažesnė rotacija. 

„Kartais nuo to nukenčia susižaidimas ir žaidimas tampa ne toks malonus akiai. Ilgesnėje perspektyvoje tai duos naudos, nes žaidėjai bus ne tokie pavargę, turės daugiau jėgų tada, kai jų labiausiai reikės“, – komandos sudėties pokyčius aiškino komandos treneris.

Kokia sudėtimi bus pradėtos kitos rungtynės, pamatysime jau kovo 18-ą dieną, trečiadienį išvykoje su Kauno FK „Spyris“.

zalgiris-vilnius.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...