Vienas iš „Palangos“ lyderių išvyko į pajėgų Tuniso klubą

„Palangos“ gynėjas iš Senegalo Waly Dioufas atsisveikino su komanda. Futbolininką atidžiai stebėjo Tuniso vicečempionas – „Club Africain“ klubas, kuris, besibaigiant žaidėjų perėjimų langui, pasikvietė W. Dioufą į savo gretas.

„Club Africain“ – vienas iš Tuniso čempionato flagmanų, laimėjęs vietines pirmenybes 13 kartų. Sykį komanda kėlė į viršų prestižiškiausią Afrikos klubinį trofėjų – CAF Čempionų taurę.

Iš tokio mažo klubo, kaip „Palanga“, kuris žaidžia pirmąjį savo sezoną Lietuvos futbolo A lygoje, galima kilti į stipriausias Afrikos klubinio futbolo pirmenybes. Tai tik įrodo, jog Lietuvoje žaidžiantys futbolininkai yra puikiai matomi viso pasaulio specialistams.

Tuniso aukščiausioji futbolo lyga „Ligue 1“ startavo mažiau nei prieš mėnesį, o naujoji W. Dioufo komanda spėjo sužaisti trejas rungtynes, per kurias iškovojo 4 taškus.

Šiame A lygos sezone W. Dioufas sužaidė 21-erias rungtynes ir savo komandoje tapo antru daugiausiai minučių aikštėje praleidusiu futbolininku.

Visas „Palangos“ klubas dėkoja W. Dioufui už su komanda praleistą laiką, nuoširdų ir kokybišką darbą treniruočių procese bei A lygos rungtynėse ir linki sėkmės tolesnėje karjeros stotelėje.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...