Vienas iš „Stumbro“ lyderių išvyko į Portugaliją

Kauno „Stumbro“ ekipa atsisveikino su vidurio saugu iš Portugalijos Agostinho Ca, kuris sulaukė pasiūlymo iš Portugalijos antros pagal pajėgumą lygos klubo „Cova da Piedade“, kur ir tęs karjerą.
 
25-erių buvęs Portugalijos jaunimo rinktinių ir „Barcelona“ klubo saugas į Lietuvą atvyko prieš daugiau nei metus.
 
Prieš tai futbolininkas dėl traumų praktiškai dvejus metus buvo be žaidybinės praktikos, tačiau Kaune jam pavyko atgaivinti savo karjerą.
 
Vienas talentingiausių savo kartos Portugalijos futbolininkų savo meistriškumą pademonstravo ir Lietuvoje, kur įgavęs gerą sportinę formą tapo vienu „Stumbro“ lyderių, nuolat rungtyniavo startinėje komandos sudėtyje.
 
Šiemet Agostinho Ca A lygoje sužaidė 14 rungtynių. Į aikštę jis žengė ir UEFA Europos lygos susitikimuose.
 
„Esu labai dėkingas „Stumbro“ klubui už tai, kad manimi patikėjo, rūpinosi ir padėjo vėl sugrįžti į aikštę. Apie Kauno ekipą galiu pasakyti tik pačius geriausius žodžius. „Stumbras“ man tapo tikra šeima ir linkiu vaikinams kuo didžiausios sėkmės likusioje sezono dalyje, būtinai seksiu jų pasirodymus“, – fcstumbras.lt kalbėjo Agostinho Ca.
 
Su „Cova da Piedade“ klubu saugas pasirašė trejų metų kontraktą, o iš tolimesnių žaidėjo perėjimų į kitus klubus „Stumbras“ gaus finansinės naudos.