„Vikingų“ vadovas: „Pirmosios finalo rungtynės neatspindėjo mūsų tikrojo potencialo“

Nors finalinis švilpukas dar nebuvo nuskambėjęs, Jonavos „Vikingai“ finalinėje A lygos serijoje su Kauno „Vyčiu“ paskelbti pralaimėjusiais. Suprasdami pasaulyje susidariusios situacijos rimtumą už tokį pasiūlymą balsavo ir patys 2019/2020 metų futsal vicečempionai.

„Priėmėme sprendimą tokį, kokį dabar priima daugelis. Per daug nežinomybės, per daug klaustukų todėl sutinkame su rezultatais, kokie yra. Be to, reikia nepamiršti, kad mūsų nemaža dalis žaidėjų po karantino pradės ruoštis didžiajam futbolui. Dubliuotųsi situacija, o tai mums nieko gero nežada“, - sakė „Vikingų“ vadovas Aironas Morkūnas.

Praėjusio sezono bronzos medalių laimėtojai šiemet turėjo tikslą sugrįžti į stipriausių Lietuvos komandų ketvertuką. Tiesa, kaip patys sako, apetitas kyla bevalgant.

„Mes puikiai suprantame, kad „Vyčio“ komplektacija yra geresnė, komanda stipresnė, o mums ir antra vieta yra teigiamas rezultatas. Vis tik, antra vieta nuotoliniu būdu yra savotiškai keista. Visada geriau pralaimėti aikštėje nei pralaimėti be kovos.

Kitas dalykas – mes antrosioms finalo rungtynėms būtumėm daug geriau pasiruošę nei pirmosioms. Tos pirmosios vyko vos po kelių dienų po trečiųjų pusfinalio rungtynių, tad mūsų žaidėjai buvo išsekę. Apskritai, galvoju, kad tos pirmosios finalo rungtynės neatspindi mūsų tikrojo potencialo“, - sakė A. Morkūnas.

Jonavos „Vikingai“ tik pernai prisijungė prie futsal A lygos ir iškart tapo trečios vietos laimėtojais. Šiemet kovoje dėl futsal LFF taurės jonaviškiai 3:5 Gargžduose pralaimėjo „Pramogoms“ bei į turnyro ketvirtfinalį nepateko. Priminsime, kad taurės turnyras nukeltas į rudenį.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...