Vilniaus klubai krito po varžovų kojomis, pirmąją pergalę šventė „Sportidus“

Lietuvos Optibet Futsal A lygoje sekmadienį buvo sužaisti du šeštojo turo susitikimai, kurie nesėkmingi buvo Vilniaus komandos. Jos abi patyrė pralaimėjimus.

Vilniaus VDA ekipa namuose 2:4 nusileido Panevėžio „Sportidus“ klubui, kuriam tai buvo pirmoji sezono pergalė, o VDA ekipa vis dar lieka be pergalių.

Tiesa, po pirmojo kėlinio šiame mače 1:0 pirmavo VDA ekipa, kuomet prieš pat kėlinio pabaigą kamuolį į savus vartus pasiuntė „Sportidus“ narys Tomas Malinauskas.

Tačiau antrajame kėlinyje tas pats T. Malinauskas išvedė „Sportidus“ į priekį, kuomet prieš tai Donatas Paulauskas dar spėjo išlyginti rezultatą.

Du staigūs įvarčiai išmušė VDA iš vėžių ir nors jie bandė rezultatą išlyginti, rungtynių pabaigoje trečią įvartį svečių gretose įmušė Saulius Petraitis.

Jau po minutės Gediminas Skrockas sušvelnino rezultatą ir pabandė sugrąžinti intrigą, bet ją nubraukė Lukas Drasutis, užtvirtinęs pirmąją „Sportidus“ sezono pergalę.

Tuo metu kitame mače Vilniaus „TurboTransfers“ ekipa patyrė triuškinantį pralaimėjimą Gargžduose. Į Žemaitiją vos aštuoniese atvykę „TurboTransfers“ žaidėjai, tarp kurių nebuvo komandos lyderių Edvino Mučinio ir Manto Makutunovičiaus.

„TurboTransfers“ aikštės šeimininkams nusileido net 0:12, o savo pranašumą „Pramogos - SC“ įrodė jau per pirmąsias minutes.

Dar pirmą minutę Gargždų ekipą į priekį išvedė Valdas Pocevičius, po to sekė Karolio Urbaičio dublis ir dar vienas V. Pocevičiaus įvartis.

Iki kėlinio pabaigos po kartą pasižymėjo Tomas Tamošauskas, Vytautas Kurmis ir Donatas Stankevičius, tad per pirmąsias 20 minučių „Pramogos - SC“ persvara tapo 7:0.

Antrojo kėlinio pradžioje „Pramogos - SC“ galutinai užbaigė savo darbą. Tą pačią minutę po įvartį pridėjo Karolis Urbaitis ir Algimantas Bačanskis, o viską vainikavo fantastiškas Martyno Velyvio „hat-trickas“.

Rezultatai:

VDA 2 : 4 „Sportidus“
19’ [1 : 0] Tomas Malinauskas (į savus vartus)
29’ [1 : 1] Donatas Paulauskas
30’ [1 : 2] Tomas Malinauskas
38’ [1 : 3] Saulius Petraitis
39’ [2 : 3] Gediminas Skrockas
39’ [2 : 4] Lukas Drasutis

Gargždų „Pramogos - SC“ 12 : 0 FC „TurboTransfers“
1’ [1 : 0] Valdas Pocevičius
4’ [2 : 0] Karolis Urbaitis
11’ [3 : 0 ] Karolis Urbaitis
12’ [4 : 0] Valdas Pocevičius
13’ [5 : 0] Tomas Tamošauskas
17’ [6 : 0] Vytautas Kurmis
19’ [7 : 0] Donatas Stankevičius
25’ [8 : 0] Karolis Urbaitis
25’ [9 : 0] Algimantas Bačanskis
26’ [10 : 0] Martynas Velyvis
27’ [11 : 0] Martynas Velyvis
33’ [12 : 0] Martynas Velyvis