Vis dar su tėvais gyvenantis T. Alexanderis-Arnoldas: vis dar turiu atlikti namų ruošos darbus

Auganti „Liverpool“ komandos jaunoji žvaigždė Trentas Alexanderis-Arnoldas tampa vis svarbesne „raudonųjų“ ekipos dalimi.

Vis dėlto pelningas kontraktas brito galvos visai nesusuko. Futbolininkas ir toliau gyvena tėvų namuose bei nesiruošia iš jų išsikraustyti. Pats T. Alexanderis-Arnoldas yra labai dėkingas už tėvų palaikymą, nors jie jam ir primindavo, kad futbolininko svajonė gali ir neišsipildyti.

„Aš jaučiu, kad man labai pasisekė. Kai tu augi, tu turi svajonių tapti futbolininku ir gal net, kad žaistum savo palaikomame klube. O aš būtent ir gyvenu svajonėje.

Kiekvienas jaunas berniukas turi tokią pačią svajonę, bet galbūt vienas ar du procentai visų vaikų įgyvendina tą svajonę. Būtent mano mama ir tėtis mane dėl to ir perspėjo. Jie visada mane labai palikė, bet visada primindavo, kad tai gali ir neišsipildyti, todėl turiu gerai mokytis. Visiems reikia išsimokslinimo, nesvarbu, ką tu galiausiai darai su gyvenimu“, - kalbėjo gynėjas.

Nepaisant to, kad T. Alexanderis-Arnoldas šių metų vasarą  debiutavo pasaulio čempionate, kur su Anglija nukeliavo iki pusfinalio, jis vis dar turi atlikti namų ruošos darbus namuose.

„Išsikėlimas iš namų dar gali palaukti. Kai siurbliavimas laukti negali. Tai yra šeimos namų ruošos darbai. Aš nesu geriausias, bet man labiau patinka plauti indus“, - atviravo anglas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...