Vokiečiai paskelbė atsinaujinusią sudėtį rugsėjį įvyksiančioms rungtynėms

Joachimas Lowas paskelbė kiek pasikeitusią Vokietijos rinktinės sudėtį rugsėjį įvyksiančiomis rungtynėms.

Po tragiškai susiklosčiusio pasaulio čempionato iš rinktinės pasitraukė Mario Gomezas ir Mesutas Ozilas. Visgi, be jų iš Rusijoje buvusių žaidėjų nepakviesti dar keturi vokiečiai.

Tai - Sami Khedira, Kevinas Trappas, Sebastianas Rudy ir Marvinas Plattenhardtas.

Pirmą kartą į rinktinę kvietimo sulaukė Nico Schulzas ("Hoffenheim"), Thilo Kehreris (PSG) ir Kai Havertzas ("Bayer"). Į rinktinę vėl pakvietimą gavo Rusijoje nedalyvavęs "Man City" krašto puolėjas Leroy'us Sane.

Vokiečiai rugsėjo 6-ąją UEFA Tautų lygoje  žais su Prancūzija, o po trijų dienų draugiškose rungtynėse susitiks su Peru.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> Here&#39;s Joachim <a href="https://twitter.com/hashtag/L%C3%B6w?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Löw</a>&#39;s squad for our Nations League opener vs. France and friendly vs. Peru <a href="https://twitter.com/hashtag/DieMannschaft?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#DieMannschaft</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/GERFRA?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#GERFRA</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/GERPER?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#GERPER</a> <a href="https://t.co/nzlDB4GMKK">pic.twitter.com/nzlDB4GMKK</a></p>&mdash; Germany (@DFB_Team_EN) <a href="https://twitter.com/DFB_Team_EN/status/1034757742605598722?ref_src=twsrc%5Etfw">August 29, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>