Vokietijos taurėje - devynių įvarčių fiesta pasibaigusi "Bayern" pergale, į pusfinalį taip pat žengė "Werder"

Trečiadienį sužaistos dar dvejos "DFB Pokal" ketvirtfinalio rungtynės.

Dramatišką pergalę namuose iškovojo Vokietijos čempionė "Bayern", kuri rezultatu 5:4 palaužė antrajame Vokietijos futbolo divizione rungtyniaujančią "Heidenheim" ekipą.

"Bayern" sėkmingai pradėjo rungtynes ir po 12-ąją minutę L. Goretzkos pelnyto įvarčio išsiveržė į priekį. Vos po trijų minučių Miuncheno ekipos padėtis komplikavosi, kuomet iš aikštės buvo pašalintas N. Sule.

Tuo netruko pasinaudoti "Heidenheim" futbolininkai: 26-ąją minutę rezultatą išlygino R. Glatzelas, o 39-ąją rezultatą persvėrė M. Schnattereras.

Šeimininkai į tai tinkamai sureagavo antrajame kėlinyje. 53-ąją minutę rezultatą išlygino T. Mulleris, o vos po trijų minučių persvarą savo komandai sugrąžino R. Lewandowskis. S. Gnabry 65-ąją minutę dar labiau padidino "Bayern" pranašumą ir rezultatas tapo 4:2.

Svečiai nepalūžo ir sugebėjo išlyginti rezultatą. 74-ąją minutę atsilikimą sušvelnino R. Glatzelas, kuris po trijų minučių realizavo ir 11 metrų baudinį bei užbaigė savo "hat-tricką".

"Bayern" išgelbėjo R. Lewandowskis, kuris 84-ąją minutę tiksliai smūgiavo nuo 11 metrų žymos ir pelnė savo ekipai kelialapį į turnyro pusfinalį.

Į pusfinalį taip pat žengė "Werder" ekipa, kuri išvykoje rezultatu 2:0 įveikė "Schalke".

"Werder" į priekį išsiveržė 65-ąją minutę, kai nuostabiu tolimu smūgiu pasižymėjo M. Rashica.

72-ąją minutę pergalę įtvirtino tikslus D. Klaasseno smūgis.

Svečiai rungtynes buvo priversti baigti mažumoje - 90-ąją minutę iš aikštės pašalintas N. Sahinas.