W. Rooney: Fergusonas – geriausias treneris

„Manchester United“ puolėjas Wayne‘as Rooney giria buvusį ekipos strategą Sirą Alexą Fergusoną vadindamas jį geriausiu treneriu, koks tik yra buvęs.

28-erių metų anglas į „Old Traffordą“ atvyko 2004-aisiais, kai Fergusonas jį už 32 mln. eurų įsigijo iš Liverpulio „Everton“.

Nepaisant kelių anksčiau įvykusių nesutarimų, Rooney prisipažino, kad škotas, su komanda iškovojęs 13 „Premier“ lygos titulų, 5 FA taures bei dukart laimėjęs UEFA Čempionų lygą, įkvėpė ištisą šio klubo žaidėjų kartą.

„Tuo metu į komandą atvykau būdamas jaunas vaikinas. Ten buvo dar keli jaunuoliai. Jis suvedė visus kartu ir nulipdė iš mūsų pasaulio klubų čempionus,“ Rooney kalbėjo MUTV surengtame interviu, kuris skirtas paminėti anglo dešimtmetį klube.

„Esu labai dėkingas dėl visko, ką jis nuveikė. Tai buvo puiku.“

„Siras Alexas yra geriausias strategas, treniravęs šią komandą, ir tai, kad jis atrado mano talentą bei norėjo mane matyti savo auklėtinių gretose – didžiulė garbė.“

„Jis nuvežė mane į Old Traffordą, automobilyje buvome tik dviese. Prisimenu, kaip nervinausi, tačiau jis buvo puikus ir leido man jaustis patogiai.“

Rooney, dabar jau „raudonųjų velnių“ kapitonas, taip pat išreiškė dėkingumą, jog Fergusonas pakvietė į klubą olandų taktikos meistrą Louisą van Gaalą bei sakė besiviliantis, kad tokiame pačiame interviu galės dalyvauti ir po penkerių metų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...