W. Sneijderis taip pat pranešė apie karjeros pabaigą

Apie karjeros pabaigą pranešė dar viena Nyderlandų futbolo legenda – Wesley Sneijderis taip pat atsisveikina su futbolu.

Sezoną Katare užbaigęs 35-erių metų futbolininkas viešėdamas savo gimtajame Ultrechte pranešė, kad daugiau į aikštę nebegrįš. Jis per savo profesionalo karjerą iš viso spėjo sužaisti daugiau nei 700 rungtynių.

"Mano ryšys su šiuo miesteliu yra stiprus", – būdamas "Ultrecht" ekipos stadione sakė W. Sneijderis. – Po to, kai pasitraukiau iš futbolo, noriu puikiais prisiminimais pasidalinti šioje gražioje vietoje".

W. Sneijderis karjeros kelią pradėjo 2002 metais, kai apsivilko Amsterdamo "Ajax" marškinėlius. Penkerius metus "Ajax" ekipoje praleidęs olandas sužaidė 180 rungtynių ir pasižymėjo 58 įvarčiais.

Vėliau jo karjera pakrypo į Madrido "Real" klubą, tačiau jau po dviejų metų jis išvyko į Milano "Inter", kuriame paliko itin ryškų pėdsaką – per 116 rungtynių įmušė 22 įvarčius ir tapo UEFA Čempionų lygos nugalėtoju.

Iš "Inter" W. Sneijderis persikėlė į Stambulo "Galatasaray", vėliau pusmečiui persikėlė į "Nice" ir galiausiai finišavo "Al-Gharafa" klube.

Nyderlandų rinktinėje, su kuria 2010 metais nužygiavo iki pasaulio čempionato finalo, jis sužaidė 134 rungtynes ir įmušė 31 įvartį.

Šią vasarą karjeras taip pat užbaigė Arjenas Robbenas bei Robinas van Persie.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...