Wanda apie "Inter" klube kilusį šurmulį: "Mauro šia komanda rūpinasi labiau nei bet kas kitas"

Milano "Inter" klubo ir Mauro Icardi drama tęsiasi – televizijos laidoje dalyvavusi futbolininko agentė ir žmona Wanda Nara pareiškė, kad sprendimas atimti kapitono raištį jį paliko tarsi be vienos kojos.

"Inter" praėjusią savaitę paskelbė, kad naujuoju komandos kapitonu tapo Samiras Handanovičius, o pats M. Icardi nefigūravo paskutinėse dvejose komandos rungtynėse.

Visas šurmulys kilo po to, kai "Inter" niekaip nepavyko susitarti dėl naujo kontrakto su M. Icardi. Wanda nesutiko su "Inter" siūlomomis sąlygomis, kol galiausiai abi šalys pasiekė konfliktinius santykius.

"Kažkas sakė, kad kapitono raištis nereiškia nieko, tačiau Mauro pasijautė lyg praradęs vieną koją. Jis "Inter" marškinėlius vilki su didžiuliu pasididžiavimu. Jeigu jam ir tenktų rinktis tarp didesnių pinigų ir meilės šiems marškinėliams, jis visada pasirinks marškinėlius", – teigė Wanda.

"Aš nesijaudinu dėl esamos situacijos. Mes visada palaikome kontaktą su "Inter", nors apie sprendimą pakeisti kapitoną sužinojau perskaičiusi Twitter.

Turėjau maždaug tris valandas trukusį susitikimą su aukštais "Inter" klubo pareigūnais, tačiau jie niekada neužsiminė, kad gali prieiti prie tokios sprendimo.

Mauro šiame klube pelnė 120 įvarčių, nors niekas iš jo to ir nesitikėjo. Jis visada buvo pirmas žmogus, kuris spirdavo kamuolį ir visus ragindavo eiti į priekį. Jis visada tiki šia komanda. 

Aikštėje ar už jos ribų, mes esame "Inter" šeima", – pareiškė Wanda.