"West Ham" Liverpulyje nutraukė nesėkmių seriją, "Wolves" palaužė "Burnley"

Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje sužaistos dar dvejos 5-ojo turo rungtynės.

Pirmoji dvikova įvyko lygos naujokų tvirtovėje - "Wolves" namuose priėmė "Burnley". "Vilkai" įrodė pranašumą pasiekdami minimalią pergalę.

Pergalingą rungtynių įvartį 61-ąją minutę įmušė puolėjas iš Meksikos - Raulis Gimenezas. Jis išpildė puikiai dešiniajame krašte suregztą progą, kuri svečiams ir kainavo tris taškus.

"Wolves" savo sąskaitoje turi 8 taškus ir rikiuojasi devintoje pozicijoje. "Burnley" po penkių turų yra surinkęs vos tašką ir patyręs keturis pralaimėjimus iš eilės.

Paskutinėje vakaro dvikovoje pagaliau ketverių pralaimėtų rungtynių seriją nutraukė ir pirmuosius taškus iškovojo "West Ham". "Plaktukai" išvykoje palaužė pirmąją nesėkmę patyrusį Liverpulio "Everton".

"Plaktukus" į pergalę vedė Andrėjus Yarmolenko - ukrainietis per 20 minučių įmušė du įvarčius ir jau pirmojo kėlinio viduryje sukrovė solidų pranašumą svečių komandai.

Kėlinio pabaigoje "irisams" pavyko sušvelninti atsilikimą ir perkelti intrigą į antrąjį kėlinį, tačiau ten geriau sekėsi "West Ham" komandai - 61-ąją minutę galutinį tašką padėjo Marko Arnautovičius.

"West Ham" iškovojo pirmuosius tris taškus ir pakilo į 16-ąją poziciją. "Everton" savo sąskaitoje turi 6 taškus.

Rezultatai:

"Wolves" 1 - 0 "Burnley"
61' [1 - 0] R. Jimenez

"Everton" 1 - 3 "West Ham"
11' [0 - 1] A. Yarmolenko
31' [0 - 2] A. Yarmolenko
45+2' [1 - 2] G. Sigurdsson
61' [1 - 3] M. Arnautovič

Turnyrinė lentelė: