Willianas: būčiau palikęs "Chelsea", jeigu Conte ir toliau būtų dirigavęs komandai

Willianas atskleidė, kad jo ketinimai palikti Londono "Chelsea" buvo rimti, tačiau vienintelė priežastis, kodėl jis ruošėsi išvykimui, tai neaiškumai dėl Antonio Conte ateities.

Priminsime, kad A. Conte dar po sezono turėjo būti atleistas iš trenerio pareigų, tačiau dar net suspėjo pravesti kelias treniruotis pasiruošimo metu.

Williano santykiai su A. Conte visada buvo komplikuoti, todėl futbolininkas galvojo apie išvykimą. Jo paslaugomis domėjosi "Man Utd" ir "Barcelona".

"Jokių šansų", - apie tai, ar būtų likęs "Chelsea", jeigu jam toliau būtų vadovavęs A. Conte. - Aš esu čia, nes man patinka žaisti už "Chelsea". Palikčiau šį klubą tik tuo atveju, jeigu jie manęs patys nenorėtų".

Paklaustas apie naująjį trenerį Maurizio Sarri, Willianas kalbėjo kur kas pozityviau: "Prieš rungtynes treneris tau pasako eiti į aikštę ir pasilinksminti. Ar tau smagu, kai taip pasako treneris? Neabejotinai.

Mes turime puikius futbolininkus atakos smaigalyje - Hazardą ir Pedro. Mėgaujamės vieno kito draugija. Būtent dėl to Sarri mums pasakė mėgautis žaidimu. Šį sezoną tą ir bandysime padaryti."