Willianas dar kartą užsiminė apie norą pratęsti sutartį su "Chelsea"

Nuo 2013 metų Londono "Chelsea" klube rungtyniaujantis krašto puolėjas Willianas visai neseniai peržengė 300 sužaistų rungtynių ribą "aristokratų" gretose.

31-erių brazilo sutartis su Londono ekipa baigs galioti po šio sezono, tačiau Willianas jau ne kartą užsiminė apie norą pratęsti savo sutartį, o dabar, duodamas interviu oficialiai klubo svetainei, teigė, kad tikisi sužaisti dar bent 300 rungtynių "Chelsea" gretose.

"Visuomet tikėjau, kad šiame klube galiu sužaisti tiek daug rungtynių. Tai padaryti nėra lengva, ypač žaidžiant tokiame didžiuliame klube kaip "Chelsea", nes čia dėl vietos sudėtyje tenka varžytis su labai daug puikių futbolininkų.

Futbole tu turi kiekvieną dieną bei kiekvienose rungtynėse įrodinėti savo vertę. Kuomet nustoji tai daryti, tuomet ateina laikas baigti savo karjerą.

"Chelsea" gretose esu jau šešerius metus. Čia teko dirbti su skirtingais treneriais, skirtingais žaidėjais ir visuomet įrodinėjau, jog esu pasiruošęs žaisti.

Didžiuojuosi, kad sugebėjau čia sužaisti tiek daug rungtynių ir tikiuosi, kad pavyks sužaisti dar bent 300", - kalbėjo Willianas.

Brazilas šį sezoną "Chelsea" gretose sužaidė 9 rungtynes, per kurias pelnė 2 įvarčius bei atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...