"Wolves" kapitonas po pralaimėjimo "Liverpool" išreiškė nepasitenkinimą VAR sistema

"Wolves" ekipa sekmadienį išvykoje rezultatu 0:1 nusileido "Premier" lygos lyderiams "Liverpool" futbolininkams.

Vienintelį įvartį šiame mače 42-ąją minutę pelnė Sadio Mane, tiesa, "vilkai" pirmojo kėlinio pabaigoje taip pat pasiuntė kamuolį į vartų tinklą, tačiau dėl minimalios nuošalės jis nebuvo įskaitytas.

Dėl šio sprendimo po rungtynių itin nepatenkintas buvo "Wolves" kapitonas Conoras Coady, kuris teigė, kad VAR šiuo metu neveikia taip, kaip turėtų.

"Visi kalba apie VAR, tačiau niekas neklausia žaidėjų nuomonės. Asmeniškai manau, kad VAR šiuo metu veikia netinkamai.

Dėl mūsų nuošalės, aš vis dar negaliu suprasti šio sprendimo. Panašiai buvo ir mače su "Manchester City", tačiau tada mes nepalūžome ir pasiekėme pozityvų rezultatą.

Rungtynių metu aš pabandžiau gauti paaiškinimą iš teisėjo Anthony Tayloro, kuris yra puikus specialistas, tačiau jis nesugebėjo atsakyti į mano klausimus", - po mačo kalbėjo C. Coady.

 

 

Gynėjas taip pat prisiminė ir lemiamą "Liverpool" ataką, kurios smaigalyje atsidūrė S. Mane, sulaukęs perdavimo iš Adamo Lallanos, kuriam iš pradžių buvo užfiksuotas žaidimas ranka, tačiau po VAR peržiūros sprendimas buvo pakeistas, kadangi anglas akivaizdžiai kamuolį lietė tik petimi.

Vis tik C. Coady po rungtynių apeliavo į tai, kad žaidimas ranka turėjo būti užfiksuotas Virgilui van Dijkui, kuris vėliau atliko perdavimą A. Lallanai.

"Manome, kad van Dijkas sužaidė ranka, o po to iškart atliko labai svarbų perdavimą. Teisėjas man pasakė, kad šis epizodas buvo per toli, tačiau būtent jis atliko kertinį perdavimą. Van Dijkas yra nuostabus žaidėjas bei atliko puikų perdavimą, tačiau panašu, kad prieš tai sužaidė ranka.

Žaidėme prieš "Liverpool" ir sukūrėme nemažai progų, ypač antrajame kėlinyje. Turime suprasti, kad šiame stadione laimėti yra be galo sunku, tačiau teisėjo sprendimai, kurie nuolat buvo ne mūsų naudai, mus nužudė. Būnant aikštėje neatrodo, kad VAR padeda teisėjams priimti teisingus sprendimus", - pridėjo "Wolves" kapitonas.

Tiesa, sprendžiant iš vaizdo pakartojimo, panašu, kad "Liverpool" gynėjo rankos kamuolys nelietė.

 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...