Xavi: Guardiola pakeis Anglijos futbolą

Xavi atvirai išsakė savo palaikymą Pepui Guardiolai teigdamas, jog jis prisijungęs prie „Manchester City“ pakeis Anglijos futbolo veidą.

Legendinis saugas buvo vienas iš svarbiausių žaidėjų Guardiolos treniruojamoje „Barcelona“ komandoje, su kuria jie 2008-2012 metais iškovojo net keturioliką trofėjų. Palikęs katalonijos ekipą treneris persikėlė į „Bayern“ klubą, kuriame jis džiaugėsi septyniais titulais, tačiau susilaukė kritikos dėl to, jog nė karto neperžengė Čempionų lygos pusfinalio barjero.

Visgi, veteranas, kuris dabar rungtyniauja Katare, yra įsitikinęs, jog buvęs jo treneris padarys didžiulę įtaką „Premier“ lygai.

„Jam darbas „Manchester City“ klube atneš didžiules galimybes. Aš manau, jog jis pakeis Anglijos futbolo veidą. Jei kas nors ir gali pakeistą tą mentalitetą – tai Guardiola. Tai ne tik didelė galimybė, tačiau jam bus skirtas ir didžiulis spaudimas, nes visi visada iš Guardiolos tikisi daug. Bet be jokių abejonių – dabar jis yra vienas iš geriausių pasaulio trenerių“, - kalbėdamas su sc.qa teigė Xavi.

Guardiola „Manchester City“ trenerio poste pakeis tris metus klube dirbusį Manuelį Pellegrinį.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...