Xavi: žmonės, kurie supranta futbolą, žino, kad L. Messi yra geriausias

Buvusi „Barcelona“ žvaigždė Xavi įsitikinęs, kad geriausiu planetos futbolininku yra Lionelis Messi, o visi kiti žaidėjai negali prilygti argentiniečiui.

Kalbėdamas apie tai, kuris žaidėjas galėtų tapti geriausiu Pasaulyje, kai Messi baigs karjerą, Xavi pripažino, jog jo nuomone, joks kitas futbolininkas negalės prilygti jo buvusiam komandos draugui.

„Mano nuomone, Messi neturės pasekėjo. Tokio futbolininko nebebus niekada. Bus gerų futbolininkų, tačiau nebus nė vieno pasiekusio Messi lygį. Būti viršūnėje tiek metų, lamėti tiek daug individualių ir komandinių trofėjų – tokio pasiekimo pakartoti bus neįmanoma. Manau, kad ateityje tarp geriausių žaidėjų konkurencija bus lygesnė. Kai Messi baigs karjerą, bus Neymaras, Hazardas ir penki ar net dešimt panašaus lygio žaidėjų, tačiau nė vienas iš jų neturės tokio neabejotino talento, kokį turi Messi“, - Sport teigė Xavi.

Saugas taip pat pareiškė, jog visi suprantantys futbolą žino, jog Cristiano Ronaldo neprilygsta argentiniečiui.

„Nors dabar visi bando pateikti šią istoriją kaip Cristiano kovą su Messi, tie, kurie supranta futbolą žino, kad jam neprilygsta nė vienas kitas žaidėjas.“