Z. Zidane'as: laimėti "La Liga" yra sunkiau nei Čempionų lygą

Prieš artėjančią „El Clasico“ dvikovą Madrido „Real“ vyriausiasis treneris Zinedine‘as Zidane‘as pareiškė, jog laimėti „La Liga“ pirmenybes yra sunkiau nei Čempionų lygą.

Šį sezoną „Real“ Ispanijoje nuo „Barcelona“ klubo atsilieka net 15 taškų ir jau seniai nebesivaržo dėl lygos nugalėtojų titulo, kurį katalonai užtikrino jau praėjusiame ture. Visgi, Madrido klubas ir vėl sėkmingai žygiuoja Čempionų lygoje, kur sieks trečiojo titulo iš eilės finale susitikdama su „Liverpool“.

Dukart Čempionų lygoje kaip treneris jau triumfavęs ir vieną „La Liga“ titulą iškovojęs Z. Zidane‘as pabrėžė, jog laimėti Ispanijos čempionų titulą yra sunkiau nei triumfuoti Čempionų lygoje.

„La Liga“ laimėti sunkiau. Aš visada tai pabrėžiau: triumfuoti Ispanijos čempionate yra sunkiau“, - lygindamas „La Liga“ ir Čempionų lygos turnyrus kalbėjo „Real“ treneris.

Treneris taip pat patvirtino, jog „Real“ nepagerbs „Barcelona“ klubo dėl jų triumfo Ispanijos čempionate, o to priežastimi prancūzas įvardijo tai, kad katalonai nepagerbė Madrido komandos pergalės FIFA klubų pasaulio taurėje.