Z. Zidane'as: "Manau, kad esu patobulėjęs kaip treneris"

Zinedine'as Zidane'as mano, kad per ketverius metus, treniruodamas Madrido "Real" ekipą, sukaupė daug vertingos patirties.

Triskart iš eilės UEFA Čempionų lygą laimėjęs prancūzas praėjusį sezoną padarė nedidelę pertrauką, tačiau po užklupusių problemų grįžo ir, kaip rodo šio sezono rezultatai, žingsnis po žingsnio grąžina komandą į pergalių kelią.

"Manau, kad taip", – į klausimą, ar dabar yra geresnis treneris nei anksčiau, atsakė Z. Zidane'as. – Gyvenime visada mokaisi iš žmonių, kurie yra šalia tavęs. Aš jų klausau ir tai man padeda tobulėti kaip treneriui".

"Per tuos aštuonis mėnesius, kai nebuvau klube, manau, kad pasikeičiau. Komanda išliko ta pati, o tai, kad buvo problemų, nepaneigsi, bet su tuo susiduria kiekviena ekipa, ypač laimėjusi tiek daug titulų", – tęsė strategas.

Kalbėdamas apie Ispanijos Supertaurės finalą, kuriame susitiks Madrido "Atletico", prancūzas pridūrė: "Tai svarbios rungtynės, žaidėjai yra pasiruošę ir nusiteikę kovoti dėl titulo. Norime laimėti visus turnyrus, kuriuose žaidžiame."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...