Z. Zidane'as: nemanau, kad nuo rungtynių su PSG priklauso mano ateitis

Madrido "Real" komandos ir Zinedine'o Zidane'o rytoj laukia didžiausias sezono išbandymas.

Trečiadienį vakare "Real" namuose priima Paryžiaus "Saint-Germain" futbolininkus. "Baltieji" šį sezoną demonstruoja ne itin gerus rezultatus, tačiau daugelis tiki, kad ši komanda atiduos viską būtent Čempionų lygos aštuntfinalyje.

Kalbama, kad tolimesnė Z. Zidane'o ateitis ir priklauso nuo susitikimo su PSG, tačiau pats strategas apie tai negalvoja.

"Galvoju tik apie rytojaus rungtynes, o ne apie savo ateitį. Aš negaliu kontroliuoti tokių dalykų, tačiau man yra svarbiausia, kad rytoj mano komanda sužaistų geras rungtynes prieš varžovus.

Tai nėra joks finalas man. Kaip ir sakiau, tikiuosi, kad pademonstruosime gerą žaidimą, nes su tokia komanda, kurią turiu aš, išnaudojus visą jos potencialą, tikrai galima tikėtis teigiamo rezultato. Apie savo ateitį nesuku galvos, nes šiuo metu yra svarbesnių dalykų", - kalbėjo strategas.

Išgirdęs dviejų svarbiausių šių rungtynių žaidėjų palyginimus, strategas atsakė: "Tai nebus dvikova tarp Ronaldo ir Neymaro - čia žais "Real" prieš PSG. Visi puikiai matome, ką Neymaras pademonstruoja aikštėje, todėl niekas neabejoja jo sugebėjimais."