Z. Zidane'as: Neymaras yra žaidėjas, kurį myli visas futbolo pasaulis

Vyriausiasis Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as pareiškė, kad yra vienas tų, kuris žavisi Neymaro žaidimu, tačiau atsisakė pakomentuoti bet kokių gandų siejančių brazilą su persikėlimu į Ispanijos sostinę.

Neymaras, kuris už įspūdingą sumą praėjusią vasarą paliko "Barcelona" ir persikėlė į PSG, pastaruoju metu vėl yra siejamas su sugrįžimu į "La Liga", tačiau šį kartą yra didžiausių priešų stovyklą - "Real".

Vis dėlto Z. Zidane'as atsisakė kalbėti apie šiuos panešimus ir tik pabrėžė, kad Neymaras yra nuostabus futbolininkas.

"Aš nekalbu apie žaidėjus, kurie nėra mano komandoje", - iškart pasakė strategas. - Jis yra futbolininkas, kurį myli visas futbolo pasaulis. Jis yra tikrai puikus žaidėjas, tačiau daugiau pasakyti tikrai negaliu".

Z. Zidane'as šį sezoną susiduria su rimtais sunkumais ir nuo lyderių Ispanijoje jau atsilieka net 19 taškų skirtumu, tačiau spaudos konferencijoje dar kartą nurodė,kad naujų žaidėjų į komandą šią žiemą neatvyks.

"Neatliksime jokių transferų. Jokių nesutarimų tarp manęs ir klubo dėl to nebuvo. Mes visada viską atliekame kartu ir be klubo žodžio aš tikrai nieko daugiau nedarau. Mūsų nuomonės tikrai neišsiskiria", - pridūrė tuo pačiu atsakydamas, kad klubo vadovybė jo nespaudžia įsigyti bent vieną žaidėją šiame transferų lange.

Šiandien "Real" bandys sugrįžti į pergalių kelią Ispanijos pirmenybėse. "Santiago Bernabeu" stadione "baltieji" priims "Deportivo".