Z. Zidane'as po lygiųjų su "Malaga": atliksiu analizę su savimi, ką padariau ne taip

Vyriausiasis Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as liko nusivylęs rungtynėmis su "Malaga", tačiau pabrėžė, kad jie tikrai dar nebaigė kovos dėl Ispanijos čempionų titulo.

Vakar "baltieji" išvykoje sužaidė lygiosiomis rezultatu 1-1 su "Malaga". Po šios nesėkmės trečioje vietoje esantis "Real" nuo lyderės "Barcos" atsilieka net 9 taškais.

Z. Zidane'as šiame susitikime vertėsi be dviejų pagrindinių puolimo žaidėjų - Karimo Benzema ir Garetho Bale'o. Taip pat aikštėje nuo pat pradžių nepasirodė Jamesas Rodriguezas. Strategas nekaltino komandos dėl prasto žaidimo ir kaltę prisiėmė sau.

"Ne visi atsisveikiname su "Primera", - paklaustas apie prarastas galimybes triumfuoti Ispanijoje atsakė Z. Zidane'as. Taip, dabar tai padaryti bus ypač sunku, bet mes niekada nepasiduodame. Dar liko daug rungtynių ir galimų taškų. Neabejoju, kad ir kiti suklups".

"Prieš "Malaga" nežaidėme blogai, turėjome savo progų, tačiau susidūrėme su tam tikrais sunkumais. Turiu padaryti analizę su savimi, ką padariau ne taip.

Ar mes pasiduodame? Toks klausimas yra nepriimtinas. Taip pat dar varžomės UEFA Čempionų lygos turnyre ir kovosime iki pat sezono pabaigos dėl kiekvieno taško ar pergalės", - pridūrė Prancūzijos futbolo legenda.