Z. Zidane'as prakalbo apie J. Rodriguezo ateitį Madride

Madrido "Real" komanda pirmadienį atvyko į Kanadą ir pradėjo pasiruošimą naujajam sezonui. Vyriausiasis klubo treneris Zinedine'as Zidane'as turėjo ir pirmąją spaudos konferenciją, kurioje užsiminė apie kelių žaidėjų ateitį sostinėje.

Nuo sausio mėnesio "Real" treniruojantis Z. Zidane'as praėjusį sezoną kolumbietį Jamesą Rodriguezą buvo palikęs "nuošalėje". Žiniasklaidoje netyla kalbos, kad saugas gali persikelti į "Premier" lygą, tačiau strategas nesiruošia priimti skubotų sprendimų.

"Jamesas praėjusį sezoną buvo vienas tų, kuris gavo mažiau laiko", - pripažino Zizou. - Nenoriu pasakyti, kad jis yra mažiau svarbus žaidėjas, bet tokie dalykai kartais nutinka".

"Jis prie komandos kartu su Modričiumi ir Ramosu prisijungs liepos 26-ąją dieną. Jameso paslaugomis naudojausi praėjusį sezoną, tą daryti ketinu ir šį. Sudėtis yra labai didelė ir sunku rasti laiko visiems vienodai. Džiaugiuosi, kad turiu konkurencingą sudėtį, bet tai kartais sudaro ir papildomų problemų", - sakė Z. Zidane'as.

Strategas taip pat užsiminė apie klubo auklėtinio Jese ateitį. Nevyniodamas žodžių į vatą Zizou sakė: "Jei būčiau jo šeimas narys, patarčiau išvykti dėl žaidybinės praktikos. Tačiau tai yra žaidėjas, kuris turi išskirtinių sugebėjimų ir būsiu patenkintas, jei jis nuspręs likti."

Galiausiai spaudos konferencijoje buvo užsiminta ir apie Paulį Pogbą, kuris ilgą vasaros dalį buvo siejamas būtent su "Real", o ne su "Man Utd" klubu.

"Tai yra žaidėjas, kuris man patinka. Tačiau jis šiuo metu priklauso "Juventus" klubui, o mano sudėtyje aukščiausios klasės žaidėjų tikrai netrūksta", - užbaigė Z. Zidane'as.

Pirmąsias draugiškas rungtynes Europos čempionai JAV sužais liepos 28-ąją dieną prieš Paryžiaus "Saint-Germain".