Z. Zidane'as: su tokiu žaidimu apie titulus galime tik pasvajoti

Vyriausiasis Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as džiaugėsi iškovota pergale Ispanijos "Primera" pirmenybėse, tačiau pridūrė, kad su tokiu žaidimu apie titulus komanda gali ir negalvoti.

Vakar "baltieji" išvykoje susigrūmė su "Las Palmas" vienuolike. Visą rungtynių laiką šeimininkai atrodė grėsmingesni ir kūrė daugiau pavojingų progų. Willianas Jose mačo pabaigoje buvo išlyginęs rezultatą, tačiau vos po dviejų minučių Casemiro smūgis galva leido Ispanijos vicečempionams džiaugtis sunkia pergale.

"Žinoma, svarbiausia yra trys taškai, bet aš esu susirūpinęs dėl mūsų antrojo kėlinio", - po rungtynių teigė Z. Zidane'as. - Pirmadienį padarysiu rungtynių analizę ir žiūrėsiu, kas buvo ne taip. Nemanau, kad nebuvome verti pergalės, nors ir neturėjome daug progų, bet tai yra žaidimo dalis".

"Las Palmas" žaidė puikiai ir mums kėlė daug problemų. Tačiau mane labiausiai jaudina mūsų žaidimas. Mes negalvojame tik apie UEFA Čempionų lygą, žaidėjai visada orientuojasi į artimiausias rungtynes.

Tačiau jei mes dar šį sezoną galvojame apie titulą, mes privalome žaisti geriau. Su tokiu žaidimu toli nežygiuosime. Nei vienose rungtynėse negalime žaisti taip, kaip prieš "Las Palmas" antrajame kėlinyje", - pridūrė strategas.

"Real" šį sezoną realiausiai pretenduoja tik į Čempionų lygos trofėjų. Z. Zidane'o auklėtiniai jau peržengė aštuntfinalio barjerą, tačiau dar nežino savo varžovo kitame etape.