Z. Zidane'as užsiminė apie galimą Neymaro perėjimą į "Real"

Zinedine'as Zidane'as nesutiko atmesti galimybės dėl žiniasklaidoje pastaruoju metu itin kontraversiškai aptarinėjamo Neymaro perėjimo į Madrido "Real".

Brazilas iš "Barcelona" į "Paris Saint-Germain" atvyko vos prieš kelis mėnesius, tačiau, pasak daugelio gandų, komandos draugai nėra patenkinti įvairiomis brangiausio pasaulio futbolininko privilegijomis ir jis apskritai griauna vidinę atmosferą.

Tiesa, nepaisant visų šių kalbų 25-erių metų snaiperis aikštėje demonstruoja puikų žaidimą.

"Neymaras yra labai geras futbolininkas, tai tiesa", - Zidane'as kalbėjo prieš artėjantį derbį su "Atletico".

"Čia, šiame klube, aš turiu pačius geriausius žaidėjus ir tą patį galėčiau pasakyti apie mūsų persirengimo kambarį (atmosferą - red. past.). Su tokiais žaidėjais, kokie yra čia, galima tiesiog dirbti bei išlikti susikaupus. Visgi, kalbant apie ateitį, kas žino?"

Čempionų lygos nugalėtojų vairininkas susilaukia komentarų apie tai, jog Neymaro atvykimas ne itin patiktų dabartinei komandos žvaigždei Cristiano Ronaldo. Visgi, apie šią situaciją Zidane'as kalbėti vengia.

"Iš tiesų nėra jokių diskusijų", - pridūrė prancūzas. "Privalome susikoncentruoti ties šiandiena, ties dabartimi. Kas žino, kas gali nutikti ateityje?"

"Aš neketinu reikštis ir dalintis savo nuomone apie žaidėją, kuris čia nerungtyniauja. Su visa pagarba jam, jis yra geras futbolininkas, bet tik tiek."

Per pirmuosius 12 šio sezono mačų visuose turnyruose Neymaras įmušė net 11 įvarčių bei atliko devynis rezultatyvius perdavimus.