Z. Zidane'o sugrįžimas pažymėtas pergale prieš "Celtą", "Atletico" suklupo Bilbao tvirtovėje

Ispanijos "La Liga" pirmenybėse šeštadienį sužaistos ketverios 28-ojo turo rungtynės.

Šį sezoną dėl titulų jau nebekovojantis Madrido "Real" klubas pats sau susikūrė šventę – Zinedine'as Zidane'as po devynių mėnesių vėl grįžo į "Santiago Bernabeu" stadioną. Antrajame kėlinyje įvarčius sumušęs "Real" stratego sugrįžimą pažymėjo pergale prieš Vigo "Celtą".

Pirmajame kėlinyje Madrido ekipa turėjo pranašumą su kamuoliu, tačiau progų įvarčiais nepavertė – komandos į rūbinę nužygiavo prie nulinio rezultato.

Antrajame kėlinyje šeimininkų persvara dar labiau išryškėjo. 62-ąją minutę "baltieji" galiausiai įmušė pirmąjį įvartį, kai po Karimo Benzema perdavimo pasižymėjo po ilgos pertraukos į startinę poziciją grįžęs Isco. Saugui tai buvo pirmos rungtynės startinėje sudėtyje nuo gruodžio mėnesio.

77-ąją minutę pergalę užtvirtino Garethas Bale'as, taip pat pasižymėjęs po į startinę sudėtį grįžusio Marcelo perdavimo.

"Real" pasiekė antrąją pergalę paeiliui ir išlieka trečioje pozicijoje. "Celta" po nesėkmės pirmą kartą šiame sezone krenta į iškritimo zoną.

Savo ruožtu po tragiškų rungtynių Turine neatsigavęs "Atletico" patyrė antrąjį pralaimėjimą per paskutines penkias dienas. Bilbao "Athletic" namuose rezultatu 2:0 pamokė Diego Simeone auklėtinius.

73-ąją minutę Inaki Wiliamsas išvedė baskus į priekį, o pergalę po 12 minučių užtvirtino tik po keitimo iškart aikštėje pasirodęs Kenanas Kodro.

"Atletico" po šios nesėkmės galimai pasitrauks iš kovos dėl "La Liga" titulo. Madrido "Real" prie jų priartėjo iki dviejų taškų.

Dar kitose rungtynėse pergalę išvykoje prieš "Huescą" pasiekė "Alaves", o "Girona" įrodė pranašumą prieš "Leganes".

Rezultatai:

"Real Madrid" 2 - 0 "Celta"
62' [1 - 0] Isco
77' [2 - 0] G. Bale

"Huesca" 1 - 3 "Alaves"
11' [0 - 1] J. Calleri (11 m. baudinys)
14' [1 - 1] E. Avila (11 m. baudinys)
80' [1 - 2] J. Guidetti
86' [1 - 3] J. Calleri

"Bilbao" 2 - 0 "Atletico"
73' [1 - 0] I. Williams
85' [2 - 0] K. Kodro

"Leganes" 0 - 2 "Girona"
13' [0 - 1] Portu
22' [0 - 2] Portu

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...