Z. Zidane'o sūnus Enzo palieka "Real" ir keliasi į "Alaves"

Panašu, kad Zinedine'o Zidane'o sūnus Enzo Madrido "Real" ekipos marškinėlių daugiau nebevilkės - 22-ejų metų prancūzas sukirto rankomis su "Deportivo Alaves" klubu.

Atakuojančio saugo pozicijoje rungtyniaujantis Enzo su "La Liga" vidutiniokais pasirašė trejų metų kontraktą. "Baltieji" sutartyje paliko galimybę už tam tikrą sumą susigrąžinti saugą, tačiau tai priklausys nuo futbolininko rezultatų "Alaves" ekipoje.

Enzo "Real" akademijoje rungtyniauti pradėjo nuo 2004 metų. "Castilla" gretose prancūzas rungtyniavo pastaruosius tris sezonus, o pagrindinėje komandoje debiutavo šiame sezone, tiesa, tik epizodiškai.

Savo tėvo vadovaujamoje komandoje Enzo debiutavo pirmajame Karaliaus taurės atrankos mače ir pelnė įvartį "Santiago Bernabeu" stadione.

Praėjusį sezoną "Real" komanda taip pat sėkmingai buvo išnuomojusi savo auklėtinį į "Alaves" ekipą. Marcosas Llorente buvo vienas geriausių atraminių saugų "La Liga" pirmenybėse ir šią vasarą sugrįš į pagrindinę "baltųjų" komandą.

Antroje "Real" komandoje Enzo praėjusį sezoną sužaidė 32 rungtynes, pelnė penkis įvarčius ir atliko tiek pat rezultatyvių perdavimų.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">FICHAJE | El Deportivo Alavés ficha a Enzo Zidane por 3 temporadas  <a href="https://t.co/EiPmFMMQgH">https://t.co/EiPmFMMQgH</a> ¡Bienvenido! <a href="https://twitter.com/hashtag/EnzoAlbiazul?src=hash">#EnzoAlbiazul</a> <a href="https://t.co/5NZbVHb0cu">pic.twitter.com/5NZbVHb0cu</a></p>&mdash; Deportivo Alavés (@Alaves) <a href="https://twitter.com/Alaves/status/880482415516450816">June 29, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>