Žaidimo stilių vėl pakeitęs Madrido "Real' demonstruoja puikius rezultatus puolime

Šį sezoną naują žaidimo stilių išbandęs Madrido "Real" nusvilo eksperimento metu - komandoje įvyko trenerių pokyčiai ir susidurta su viena didžiausių krizių per pastarąjį dešimtmetį.

Julenas Lopetegui nuo pat savo atvyko į Madrido "Real" bandė įskiepyti šiek tiek šiai komandai nebūdinga futbolą, paremtą kamuolio kontrole. Iš pradžių šie pokyčiai nešė naudos, kol "baltieji" galiausiai užstrigo puolime.

Madrido "Real" jau pirmose "La Liga" rungtynėse sumušė sezono rekordą - kamuolį kontroliavo 78 procentais. Šie skaičiai nekrito ir vėliau - 77 procentais kamuolį prie savo kojų "baltieji" laikė ir rungtynėse su "Leganes".

Madrido komanda prie J. Lopetegui vidutiniškai kamuolį kontroliuodavo 65,7 procentais, kai tuo metu į komandą atvykus Santiago Solari ji ištirpo iki 57.2 proc.

Kiek primityvesnį futbolą vėl žaisti pradėjęs "Real" iškart pradėjo demonstruoti ir geresnį žaidimą puolime. Jeigu prie J. Lopetegui įvarčių vidurkis per rungtynes siekė 1,5, prie S. Solari komanda kol kas muša po 3,75 įvarčius.

Madrido "Real" po J. Lopetegui atleidimo iškovojo keturias pergales iš tiek pat galimų. Penkis įvarčius įsūdė Pilzeno "Viktoria", keturis - Vigo "Celta" ir "Melilla", o dar du - "Real Valladolid".

Prie J. Lopetegui UEFA Čempionų lygos nugalėtojai įvarčio neįmušė keturiose rungtynėse.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...